Kristin Minde

Nyheter

Anmeldelser for «The Weight»:

«Et ekstraordinært talent. Hun lager sofistikert og spennende popmusikk, som oftest sjarmerende lavmælt uten store fakter.. Kristin er en strålende vokalist og låtskriver.» – Per Kristian Hansen, Østlendingen

«Storslått popmusikk» – Roald Hansen, Firdaposten

«We adore this oh-so-pretty new song that’s come out of Norway recently. ‘Infants Of The Spring’ by Kristin Minde.» – http://www.scandipop.co.uk

This will stick in your head all day. Norwegian twee pop with a 90′s British-indie vibe.» – http://www.Alfitude.com

 

Skriveuke i Berlin

Posted by on 23:10 in Media, News | Kommentarer er skrudd av for Skriveuke i Berlin

Skriveuke i Berlin

Takk til Nopa for å la meg få bo i sin leilighet i Charlottenburg i Berlin. En inspirerende uke som gikk alt for fort. Låter, dikt og småstubber er skrevet ned. Gleder meg til å spille inn de nye sangene. Takk også til Esoen og Jonas for å bidra med sine gode idéer og rare innfall! 🙂

Posted by on 23:03 in News | Kommentarer er skrudd av for

»«Et ekstraordinært talent. Hun lager sofistikert og spennende popmusikk, som oftest sjarmerende lavmælt uten store fakter.. Kristin er en strålende vokalist og låtskriver.» – Per Kristian Hansen, Østlendingen

 

Øvingsweekend!

Posted by on 14:14 in News | Kommentarer er skrudd av for Øvingsweekend!

Da skal de første låtene testes ut foran juryen.. En forsåvidt ganske så snill jury som sikkert vet å lose låtene mine trygt i havn. Årets første øvingshelg med Espen og Jonas venter. Oioioi – dette kan bli veldig så spennende!

Jeg gleder meg til å vise låtene – og kanskje kommer det etterhvert noen snutter ut. Først skal det skrives… Og øves… Mye! 🙂

Nytt år & nye muligheter?

Posted by on 09:56 in News | Kommentarer er skrudd av for Nytt år & nye muligheter?

Et nytt år og blanke ark med nye muligheter..

En jul med ribbe, juletre, julesang og julefred har lagt seg, og det nye året stirrer på meg med nyskjerrige og spente øyne: hva nå, da??

Syns egentlig at denne setning «Nytt år, nye muligheter» er litt vel stressende og ambisiøs på våre vegne. Hva om vi bare trenger å høre «Ok; et nytt år, men ikke stress – det ordner seg nok, denne fremtiden.. Ta en dag om gangen – alt er jo ganske likt som det var  i går, egentlig.»

Men så er det dette glimtet av håp og spenning også. Hva vil jeg oppleve som jeg ikke kjenner til? Vil jeg klare å skrive en bedre låt enn sist gang, bedre tekst? Hva blir neste prosjekt..

Jeg godtar at året er igang, og foran meg ligger et nytt ark, og pennen ligger spent og klar i hånden min.. Vi får se hva året bringer av både gleder, sorger, melodier og tekster…

 

Et godt nytt år!

 

Heim til jul…

Posted by on 08:59 in News | Kommentarer er skrudd av for Heim til jul…

Etter en laang og hektisk høst er det så deilig å komme hjem til jul, og det var utrolig å starte julefeiringen med å synge julen inn hjemme i Meland kirke! Jeg ønsker alle en riktig god jul, og legger ved en link til intervjuet som kom ut julaften i Nordhordland avis! 🙂 Heim til jul..

Konsert sammen med GARNESS under åpningen av Knarvik kirke 3. desember!

Posted by on 13:12 in News | Kommentarer er skrudd av for Konsert sammen med GARNESS under åpningen av Knarvik kirke 3. desember!

Konsert sammen med GARNESS under åpningen av Knarvik kirke 3. desember!

image

Klar for konsert med GARNESS om noen dager under åpningen av Knarvik kirke! Du kan også lese et intervju med oss om du vil – på denne linken: http://www.strilen.no/nyheiter/Syng-saman-igjen-for-Knarvik-kyrkje-237391.html

Turne i Akershus fylke på trappene..

Posted by on 12:57 in News | Kommentarer er skrudd av for Turne i Akershus fylke på trappene..

Turne i Akershus fylke på trappene..

Meg og Espen Tappel er klar for viseturné i Akershus! Foran venter det oss mange møter og 50 konserter.. Turneen starter 29. september, og vi holder hver dag (så å si) frem til 21. oktober. Turnéen er arrangert av Akershus musikkråd.. Jeg gleder meg!!

 

DSC_0200

Mens vi venter på nitimen

Posted by on 14:40 in News | Kommentarer er skrudd av for Mens vi venter på nitimen

Mens vi venter på nitimen

Om du hørte på nitimen tidligere idag, så vet du nå hvordan vi såg ut… Mens vi venter på nitimen...

Lydprøve & release!

Posted by on 17:31 in News | Kommentarer er skrudd av for Lydprøve & release!

Lydprøve & release!

Sjekk denne fantastiske gjengen som står og varmer seg opp på lydprøve! Strengene stemmes, ledningene koples, EQen skurs… Bare noen timer til vi åpner dørene!! Endelig release!!!
Lydprøve!

Regisør Synne Øverland Knudsen om musikkvideoen «Infants of the spring»

Posted by on 18:12 in News | Kommentarer er skrudd av for Regisør Synne Øverland Knudsen om musikkvideoen «Infants of the spring»

Regisør Synne Øverland Knudsen om musikkvideoen «Infants of the spring»

Synne Øverland Knudsen (mest kjent som tidligere medlem av Team Me) og Apparatet lager fantastiske musikkvideoer. Vi var likevel veldig spent på hva hun kunne gjøre til «Infants of the spring». Resultatet ble denne. En bringebærdrops som smaker som barndommens sommerdager.

Synne sier om låta:
– «Infants of the spring» er en supercatchy låt. Litt nostalgisk er det også: glad gitarpop og strykere. Ofte lager jeg videoer som i idéprosessen er mørke og langsomme, men som ender opp ekstremt joviale – og ofte smått ubehagelig under alt det andre. Endelig kunne jeg få ut den undertrykte gladregissøren helt fra starten! Resultatet har likevel, uten at jeg helt skjønner hvorfor, ganske likt humør som det andre jeg lager. Glad på toppen, litt alvorlig i bunn.

Synne om innspilingen:
– «Infants of the spring» er spilt inn med ni barn fra 3. og 4.klasse. Dagen før innspilling hadde det regnet og vært sol om hverandre i 30 minutters-intervaller, og nå gikk Storm vs. Yr nærmest ned for telling under den hyppige oppdateringen av nettsiden. På et eller annet tidspunkt ble det sagt at: «Jaggu er det vanskelig å være filmskaper under klimaendringene i dette landet». Synkronisering av ni barn midt i ferien – det kan også gjøres enklere. Under innspillingsdagene hang gråværet over oss. Effektiviteten ble utfordret av ni barn som var over alle hauger, samt kun én person på foto, regi, produksjon, scenografi og kostymer. Mamma måtte hentes inn. Og hele tiden denne følelsen av at det hvert sekund kom til å pøse ned. Kl. 17.00, rett etter at barna var blitt sendt hjem, åpna himmelen seg.